Welkom bij Solara Fotografia

Fotografie voor uw feest, event of als aandenken aan het moment

Solara Fotografia

Onze Diensten

Fotografie is ons vak en passie!

Onze diensten in fotografie

Druk op je beschermde projectmap en daarna gaat u naar een beschermde pagina. Kies je foto’s en laat ons weten welke je wenst te bestellen. Zo simpel gaat dat!

Festivals, Events, Bedrijfsfeesten, Sport

Bedrijven & Events

Voor je bedrijfsevents kan je op ons rekenen om je dag te vereeuwigen met een prachtige fotoreeks. Foto’s die u kan delen met je aanwezigen, gebruiken voor je folder of presentaties of als reclamedoeleinden. 
Maar naast bedrijven, kunnen we hetzelfde betekenen voor uw sportevents, festivals, parties of concerten. Fot’s die de sfeer ademen alsof je live aanwizeg was. Foto’s die herinneringen opwekken aan een prachtige gebeurtenis.   

ContactTot dan !

Familiefeesten, Pensioen, Communie, Geboorte, Rouw

Voor Gezin & Familie

Van geboorte tot rouw en de gehele levenscyclus die ertussen zit. Zalige momenten en prachtige levengebeurtenissen voor de toekomst op foto vastgelegd. Van geboorte en communiefeesten van je hartedief tot huwelijken en andere familiefeesten schenken wij u een prachtige fotoreeks die u doet terugdenken aan deze mooie mijlpalen in het leven.

Maar leven is ook overlijden. We krijgen als maar meer aanvragen binnen om begrafenissen op foto vast te leggen. Het hoort trouwens ook bij het leven.

ContactTot dan !

Fashion, fotoshoot modellen, Retail, Schoonheidsverkiezingen

Fashion & Mode

Heeft u een retailwinkel of webshop in de mode? Heeft u een modeshow gepland voor uw winkel of als verdeler? Heeft u een groothandel en wenst u een model in uw visuele reclame? Ben je model/influencer en wil je je portfolio verder uitwerken? Dan kan u op ons rekenen. Neem gerust contact met ons op.

ContactTot dan !

Cosplay, Themashoots

Thema’s & Varia

Een themashoot kan vele thema’s bevatten: voor een specifieke nichemarkt, artistiek naakt, cosplay, … en nog zoveel meer andere thema’s. Samen met jou overlopen we de nodige wensen en wij zorgen ervoor dat u een prachtige fotoreeks afgeleverd krijgt van uw fotohoot. Contacteer ons en we bespreken samen uw wensen.

ContactTot dan !

fotosessies voor ieders budget !

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd in tijd:
Bespreking, verplaatsing, tijdspanne van de opdracht en nabewerking van de foto's. Dit zijn onze vaste tariefmodellen. Indien u een prijs op maat wenst voor meerdere opdrachten, langere tijden of meer nabewerking, kan u steeds met ons contact opnemen om deze tarieven samen te bespreken.

Wij bellen jou !

Momenteel hebben wij het misschien druk en zijn we bezig met een fotosessie. Je mag ons je mail en tel sturen en wij bellen jou op zodra we vrij zijn. Tot dan!